کافی نت سهندیه تبریز 34431814

Developer Developer Developer Developer

آخرین مطالب ارسالی

صلوات بر فاطمه زهرا پاک کننده گناهان
خرید بلیط قطار تبریز جلفا فقط از سایت زیر ممکن است
نمونه انتخاب واحد 1403 رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
استخدام مربی امور تربیتی آموزش و پرورش بهمن1402
ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران سازمان نظام روان‌شناسی
لیست رشته های شناور در کنکور کارشناسی ارشد
بهترین کافی نت ثبت نام قبول شدگان دانشگاه در تبریز

تعرفه نرخنامه کافی نت در سال 1402 تبریز
کافی نت سهندیه : مرکز مطمئن ثبت نام لاتاری در تبریز
معرفی یک کلاهبردار دیوار با معرفی شماره حساب به نام : علیرضا باباخانزاده
رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد تبریز بهمن 1400
اطلاع رسانی چهلمین روز درگذشت پدرم رحمن اکبری اسبق
WWM سوپر گلاسه کمیاب و خاص برای چاپ بی نظیرترین تصاویر
معرفی کلاهبرداران در سایت دیوار به بهانه استخدام
چند سهم خوب برای هفته دوم تیر 99
کد تخفیف فعال و جدید برای دیجی کالا
آدرس مدارس پسرانه پایه هفتم دبیرستان‌های استعدادهای درخشان (دوره اول) سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
دانلود نمونه سوالات فقه ۵ پیام نور  کد درس: 1220237
📚📘کتاب ««دارونامه پرستاری »

پاورپوینت و تحقیق بسیار عالی کلاس هشتم: چرا لایه اوزون سوراخ شده است

کافی نت سهندیه تبریز تقدیم میکند
تحقیق کلاس هشتم
لایه اوزون
چرا لایه اوزون سوراخ شده است

 

پیش‌بینی ناسا از ضخامت ازون استراتوسفری (اگر سی‌اف‌سی‌ها ممنوع نشده‌بودند).
آبی پر رنگ: ۰ دابسون
آبی کم‌رنگ: ۱۰۰ دابسون
نیلی: ۲۰۰ دابسون
سبز: ۳۰۰ دابسون
زرد:۴۰۰ دابسون
قرمز: ۵۰۰ دابسون
زرشکی: ۶۰۰ دابسون

 

برای دانلود پاورپوینت به تنهایی اینجا را کلیک کنید

برای دانلود تحقیق چرا لایه اوزون سوراخ شده است اینجا را کلیک کنید ( توجه رمز دانلود کلمه سهند می باشد)

برچسب‌ها: پاورپوینت و تحقیق بسیار عالی کلاس هشتم, چرا لایه اوزون سوراخ شده است
کافی نت سهنديه شنبه نهم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

Tabriz köftesi آشپزی و دستور پخت کوفته تبریزی

http://www.tishineh.com/tour/Pictures/Item/192/5835.jpg

بین غذاهای سنتی،‌ کوفته تبریزی یکی از معروفترین غذاها و البته تنها غذایی است که با حداقل تغییر در شیوه پخت، تقریبا در تمام خانواده‌های تبریزی به یک روش آماده و طبخ می‌شود. مواد لازم، روش پخت و فوتهای کوزه‌گری (یا بهتر است بگوییم کوفته‌گری) برای آماده کردن این غذا را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای ۴-۶ نفر:
گوشت مغز ران بدون چربی: ۴۵۰ گرم
لپه: ۲۵۰ گرم
تره–مرزه: ۲۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان: ۱۰۰ گرم
برنج: ۱ پیمانه
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد متوسط
نمک، فلفل، زرد چوبه: به مقدار لازم
 
مواد لازم برای داخل کوفته:
تخم مرغ آب‌پز سفت: به تعداد کوفته‌ها
آلو خورشی خیس خورده: به تعداد کوفته‌ها
پیاز داغ: ۱ استکان
زرشک خیس خورده: ۱ استکان
مغز گردو: ۱ استکان
 
مواد لازم برای تهیه سس کوفته:
گوجه فرنگی: ۳ – ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد متوسط
آب مرغ: ۱ لیوان
زعفران دم کرده: ۱ استکان
نمک، فلفل، زرد چوبه: به مقدار لازم
آلو خورشی خیس خورده: مقدار لازم
 
طرز تهیه:
برنج و لپه را جداگانه از شب قبل خیس کنید. آب لپه را خالی کنید، یک عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و همراه لپه با مقدار مناسبی آب، بدون نمک به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم با درب باز، بپزید تا سیب زمینی کاملا بپزد و لپه تقریبا پخته شود و بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.
برنج را با دو لیوان آب، بدون نمک و با درب باز روی حرارت قرار دهید تا آب آن تقریبا کشید شود، سپس برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
گوشت را دو تا سه بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود.
لپه و سیب زمینی را همراه با هم دو بار چرخ کنید.
سینه مرغ را به صورت خام، چرخ کنید.
۲ عدد پیاز را چرخ کنید و آب آن را بگیرید.
تره و مرزه را بعد از پاک کردن و شستن داخل آبکش بگذارید تا آب آن کاملا چیده شود. بعد کاملا ریز خرد کنید (ساطوری کنید)
در کاسه جاداری، ابتدا گوشت را بریزید و مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید، بعد پیاز چرخ شده و آب گرفته را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حدی که پیاز کاملا به خورد گوشت برود. بعد به ترتیب: نیمی از مخلوط لپه و سیب زمینی، نیمی از برنج، نیمی از مرغ و نیمی از سبزی خرد شده را اضافه کنید و کمی زردچوبه روی مواد بپاشید و مخلوط را ورز دهید تا کاملا باهم مخلوط شوند.
وقتی مواد کاملا مخلوط شدند بقیه مخلوط لپه و سیب زمینی، برنج، مرغ چرخ شده و سبزی را اضافه کنید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه مایه کوفته را کاملا ورز دهید تا انسجام لازم را پیدا کند.
هنگام ورز دادن مایه کوفته دقت کنید که مایه را یکدست و از یک سمت ورز دهید (چنگ زدن بیش از حد و له کردن مواد باعث می‌شود مواد از هم باز شوند).
بعد از ورز دادن مواد، بگذارید مواد به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال بماند.
 
در این فاصله سس کوفته را آماده کنید:
در قابلمه بزرگ و جاداری مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کمی گرم شود. پیاز را خرد کنید و با کمی زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود. گوجه را پوره کنید و بعد از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل به آن بزنید. حرارت را بالا ببرید تا آب گوجه کشیده شود (در این مرحله ۱ لیوان آب مرغ را همراه با ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید). حرارت همچنان بالا باشد تا آب سس بجوشد، بعد زعفران را به سس اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا سس غلیظ شود.
مایه کوفته را از یخچال خارج کنید و بعد از اطمینان از انسجام آن، به اندازه یک پرتقال متوسط از مایه کوفته بردارید و کمی در دست فشار دهید تا اگر آب اضافی دارد گرفته شود، کوفته را به شکل پرتقال در آورید و با انگشت وسط آن را به سمت پائین فشار دهید و کمی انگشتتان را بچرخانید تا حفره ایجاد شده کمی باز‌تر شود، یک عدد تخم مرغ آب پز سفت، مقداری زرشک خیس خورده، یک عدد آلو خورشی خیس خورده و مقداری مغز گردو را وسط کوفته قرار دهید، دوباره مقداری از مایه کوفته را روی حفره ایجاد شده قرار دهید و کوفته را با دست به صورت کروی در آورید و به آرامی میان دستان خود فشار دهید تا کاملا محکم شود (این کار باعث می‌شود که کوفته از هر نوعی که باشد، هنگام طبخ از هم باز نشود)
 
برای تهیه کوفته در اندازه بزرگ‌تر می‌توانید از یک کاسه در سایز مورد نظر، کمک بگیرید. به این ترتیب که کف کاسه را کمی مرطوب کنید و نیمی از مقدار مورد نظر از مایه کوفته را روی آن پهن کنید، مواد میانی را روی مایه پهن شده قرار دهید و نیمه دوم مایه را روی مواد بگذارید. کف یک دست را روی مواد قرار دهید و با دست دیگر کاسه را برگردانید. مایه کوفته به راحتی کف دست شما قرار می‌گیرد. بعد هر دو قسمت مایه کوفته را روی هم محکم کنیدو کوفته را به صورت کروی در آورید.
 
تمام کوفته‌ها را به هر روشی که مایل بودید پر کنید. می‌توانید تعدای کوفته را در سایز کوچک‌تر و بدون مواد میانی برای بچه‌ها، در نظر بگیرید.
 
درب قابلمه سس را بردارید و حرارت را کمی بالا ببرید تا سس کاملا بجوشد. بعد کوفته‌ها را با حداقل یک سانت فاصله از هم داخل سس در حال جوش قرار دهید و با قاشق مقداری از سس را روی کوفته‌ها بریزید. چند بار این کار را تکرار کنید تا مقداری از سس روی سطح کوفته‌ها بماند.
 
مقداری فلفل سیاه را روی کوفته‌ها بپاشید، درب قابلمه را بگذارید و حرارت زیر قابلمه را بسیار ملایم کنید.
تقریبا ۱ ساعت برای طبخ کامل کوفته‌ها زمان لازم است. طی این مدت چند بار به کوفته‌ها سر بزنید تا از اندازه بودن آب آن مطمئن شوید و نیز هر بار چند قاشق از سس کوفته روی کوفته‌ها بریزید تا علاوه بر خوشرنگ شدن روی کوفته‌ها، از خشک شدن آن‌ها نیز جلوگیری شود. بعد کوفته‌ها را در ظرف مناسب بچینید و همراه با نان سرو کنید.
 
نکته:
* وقتی قرار باشد کوفته به صورت مجلسی تهیه شود، معمولا تمام مواد را به صورت یک یا دو کوفته بزرگ در می‌آورند و داخل کوفته‌ها را بسته به تعداد نفرات با تخم مرغ آب پز و سایر مواد پر می‌کنند.
* برخی برای حصول اطمینان از باز نشدن کوفته، آن‌ها را جداگانه و محکم لای یک دستمال توری نازک و البته تمیز و بهداشتی قرار می‌دهند و داخل سس می‌گذارند.
* انواعی دیگر از کوفته تبریزی (با همین روش طبخ ولی اندکی تغییر در روش سرو) تهیه می‌شود که به اسامی دیگری شهرت دارند. از جمله کوفته شاخدار یا کوفته مرغ (تویوخ کوفتسی) کوفته معلا (آرباب کوفتسی) و...
* دلیل اینکه چند بار تاکید شده است که کل مواد را بدون نمک آماده کنید این است که اندازه نمک از دستتان خارج نشود و کوفته بی‌نمک یا شور نشود. بهتر است تمام مواد را بی‌نمک آماده کنید و هنگام ورز دادن کوفته نمک را اضافه کنید. برای این مقدار مواد به طور متعادل ۲ قاشق غذا خوری نمک کافی است. (مقدار ذکر شده هم برای مایه کوفته است و هم برای سس کوفته)
* گوشتی که برای کوفته تبریزی استفاده می‌کنید بهتر است مخلوطی از گوشت مغز ران گوسفند و فیله گوساله باشد. چربی و گرمی گوشت گوسفند و سردی و یکدستی گوشت گوساله باعث می‌شود که کوفته هم خشک نشود و هم طعم بهتری داشته باشد. فقط دقت کنید که گوشت خیلی هم چرب نباشد.
* بهتر است نسبت تره و مرزه به حدی باشد که مزه تره غالب باشد یعنی حدود ۷۰٪ تره و ۳۰٪ مرزه.
* کوفته به خودی خود دیر هضم و سنگین است و ممکن است برای معده‌های حساس ایجاد ناراحتی کند، می‌توانید برای کم کردن سنگینی کوفته، برای افراد حساس و یا کودکان، تخم مرغ داخل آن را حذف کنید.
* به جای این مقدار گوجه فرنگی برای تهیه سس کوفته تبریزی، می‌توانید از ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در این صورت مقدار نمک داخل کوفته را کمتر در نظر بگیرید و نمک داخل سس را کاملا حذف کنید.
 
چند دلیل رایج که باعث باز شدن (وا رفتن) کوفته می‌شود:
* متعادل نبودن نسبت مواد اولیه، پختن کامل لپه، مقدار لپه بیش از حد، چرب بودن بیش از حد گوشت، درست ورز ندادن مایه کوفته، کم بودن مایع سس و پائین بودن دمای سس هنگامی که کوفته‌ها را به سس اضافه می‌کنید.
 
فوت مهم کوفته‌گری!
استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث می‌شود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد! توجه داشته باشید که سیب زمینی را حتما همراه لپه چرخ کنید. اگر سیب زمینی به تنهایی چرخ شود حالت کشدار پیدا می‌کند که باعث به هم خوردن انسجام و چسبندگی مواد می‌شود.
برای اینکه مواد براحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره‌های چرخ نچسبند نیز قبل از چرخ کردن آن‌ها کمی فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید

غذا خوری و رستوران های ارائه کننده کوفته تبریزی برای آگهی خود در این محل با کافی نت سهندیه تماس بگیرید

برچسب‌ها: Tabriz köftesi آشپزی و دستور پخت کوفته تبریزی
کافی نت سهنديه دوشنبه چهارم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

ساز و کارهای حرکتی موجود در ماشین دوخت (چرخ خیاطی) تحقیق کلاس نهم

 

سازوکار چرخ خیاطی

چرخ خیاطی  وسیله‌ای است که برای دوختن اعم از پارچه، چرم،... بکار می‌رود. چرخ خیاطی در دوره انقلاب صنعتی جهت کم کردن کار دستی و سرعت بخشیدن به امر تولید اختراع شد. با اختراع چرخ خیاطی از حدود سال ۱۸۷۰ تا به امروز، تغییرات بسیار زیادی در صنعت دوخت و تهیه لباس انجام شد.

اجزای چرخ خیاطی

چرخ خیاطی از اجزای زیر تشکیل شده است.

ماسوره:قرقره کوچکی است که در بخش زیرین چرخ خیاطی قرار دارد.

ماکو: وسیله‌ای در ماشین بافندگی است که ماسوره بر روی آن قرار می‌گیرد؛ میله‌ای در چرخ خیاطی که قرقره بر روی آن قرار می‌گیرد.

پدال:در بیشتر چرخ خیاطی‌ها جهت چرخاندن چرخ خیاطی به کمک نیروی برقی که به دینام وارد می‌شود چرخ را به حرکت در میاورد.

تاریخچه

اولین چرخ خیاطی ساخته شخصی به نامتامیس سنت انگلیسی است. وی ماشینی در سال ۱۷۹۰ به ثبت رسانید که کارش بسیار شبیه به دوخت زنجیره‌ای بود. البته هدف از ساخت این ماشین بیشتر دوختن چیزهای چرمی بود. اما هرگز این وسیله مورد استفاده قرار نگرفت و مخترع این اثر از اختراع خود سودی نبرد. تا اینکه در سال ۱۸۳۰ یک خیاط فرانسوی فقیر که بارتلمی تیمونیه نام داشت موفق شد با ذوق و ابتکار خلاقانه خود چرخ خیاطی را بسازد که بسیار شبیه چرخهای خیاطی امروزی بود. بعدها این وسیله در فرانسه مورد استقبال مردم قرار گرفت ولی گروهی از کارگران که وجود این اختراع را باعث کسادی کار خود می دیدند شبانه به کارگاه بارتلمی حمله کرده و همه چرخهای خیاطی او را نابود کردند و بارتلمی از غصه و فقر جان خود را از دست داد. همزمان با این اتفاق مرد دیگری در نیویورک بنام والترهنت چرخ خیاطی دیگری را ساخت. این چرخ دارای سوزنی بود که همانند سوزنهای امروزی چرخ خیاطی سوراخی کوچک در نوک خود داشت کار این سوزن، زدن کوکهای رُز بود. یعنی با نخ حلقه‌ای میان پارچه می‌زد و سپس حلقه دیگری آمده در حلقه اول مانند زنجیر قفل می‌شد. با همه اینها هنت هرگز موفق نشد که این اختراع خود را به ثبت برساند. تا روزگاری که افتخار ثبت نخستین چرخ خیاطی نصیب الیاس هاو شد. همچنین آیزک سینگر نیز یک چرخ خیاطی را در کشور آمریکا به ثبت رسانید.

آنگاه دعوای مفصلی بین سینگر و الیاس هاو بر سر این موضوع که حق تقدم با چه کسی است درگرفت. سرانجام هاو توانست در این نزاع پیروز از میدان بیرون رفته و از هر چرخ خیاطی که به بازار می‌آمد حق امتیاز به سود خود دریافت نماید.

تاريخچه صنعت چرخ خياطي

روند اختراع و تحولات چرخ خياطي

تعريف چرخ خياطي:

به هر گونه ماشين دوخت و دوز مواردي مثل پارچه يا که با بکارگيري نيروهاي مولد مختلف و استفاده از سوزن و ماکو عمل دوخت را انجام مي دهد، دستگاه چرخ خياطي مي گويند.

اولين چرخ خياطي

از سال 1755 تا 1818 تغييرات عديده اي در توليد چرخ خياطي صورت گرفته است.

در سال 1755 لندن – چارلز ويزنتال آلماني يک طرح اوليه از چرخ خياطي آماده و ارائه نمود

در سال 1790 يک کابينت ساز انگليسي يک چرخ ساده خياطي را توليد نمود.

در سال 1810 آلمان يک شخص به نام بالتازا يک چرخ خياطي ساده براي دوخت ساده ارائه داد.

خياطان در سال 1851 از يک چرخ طراحي شده توسط ايساک ام سينگر که در نيويورک طراحي شده بود استقبال نمودند.تنها کاربرد آن براي موارد ساده درزدوزي بود.

چرخهاي قبل از سينگر عمدتاً به طور دستي کار مي کردند ولي نيروي مکانيکي طرح سينگر که سريعاً در جامعه خياطان پذيرفت شده بر اساس بکارگيري پا توليد مي گشت.

جيمز گيبس در سال 1856 م موفق به ساخت چرخي با قابليت کوک زدن شد و در سال بعد اختراع خود را به ثبت رسانيد و بر روي مشکلات موجود در چرخ خياطي کار نمود.او همچنان به تحقيقات خود ادامه مي داد او در سال 1856 موفق به ديدن چرخ خياطي سينگر از نزديک شد از نظر او آن چرخ خياطي بزرگ، غير قابل حمل و گرانقيمت بود او توانست چرخ خياطي پيشرفته تري با قابليت دوخت زنجيره اي بسازد.پس از کامل شدن طرح آنها اقدام به توليد يک سري چرخهاي خياطي با دوخت زنجيره اي با مشارکت شرکت براون و شارپ کردند

در سال 1860 بيش از 11000دستگاه به تنهائي در ايالت متحده توليد گرديد

تغيير عمده

بهبود قابل توجهي که بر روي سيستم چرخ خياطي به عمل آمد بکارگيري يک مجموعه سيستم کشش نخ بود که توسط يک اکسنتريک کوچک نصب شده روي قسمت فوقاني چرخ انجام گرفت و ميزان کشش نخ را در مراحل مختلف کار دستگاه يکسان مي نمود.

در سال 1889 ماشين سردوز با سرعت 300 بخيه در دقيقه اختراع شد.اين چرخ که در جوراب دوزي و کشباف هم بکار گرفته شد از ويژگي انجام دوخت روي ساير پارچه هاي نرم و زبر نيز برخودار بود.

هر کلکسيونري بدون ترديد يک نمونه از چرخهاي فوق در مجموعه چرخهاي خود نگهداري مي نمايد.

گرچه طرحهاي جديد چرخ خياطي در دامنه وسيعي رشد داشته است عمدتاً آنها براي مقاصد خاص صنعتي بوده است ولي کماکان اساس عمليات به طور ثابتي باقيمانده است .

چرخهاي جديد بطور متداول توسط موتور برقي کار مي کند ولي چرخهاي پايي نيز همچنان در سطح دنيا به طور وسيعي کاربرد دارند

در حال حاضر بزرگترين توليد کننده چرخ در جهان کشور چين مي باشد. صنايع ژاپن نيز پيشگامان چرخ خياطي زيگزاک بوده اند.

چرخ خياطي در ايران حدود 100 سال پيش اولين سري محصولات شرکت سينگر ، فاف و... به تعداد بسيار محدود وارد ايران شد.و محصولاتي از نوع کوهلر و چرخهاي توليدي در کشور ژاپن وارد ايران شدند اما باز هم مورد استقبال قرار نگرفت.

توليد در ايران

در سال 1358 وارد کنندگان چرخ خياطي به فکر توليد اين محصول در داخل کشور افتادند و اقدام به تاسيس شرکت کارخانجات چرخ خياطي ايران نمودند در آغاز با شرکتهاي توليد کننده چرخ خياطي در جهان مذاکراتي جهت انتقال تکنولوژي داشتند تا آنجائيکه ايشان تصميم به انتقال تکنولوژي از شرکت فاف آلمان که داراي 140 سال قدمت در توليد چرخ خياطي بود گرفتند. ابتدا دانش فني توليد چرخ خياطي به کشور انتقال پيدا کرد تا آنجا که در سال 1370 اين شرکت فعاليت خود را با مونتاژ چرخهاي خياطي فاف تحت ليسانس شرکت فاف آلمان آغاز کرد.اين شرکت فعاليت خود را با مونتاژ ادامه داد تا اينکه در سال 1374 خط توليد اين شرکت رسماً افتتاح شد. ظرفيت خط توليد اين کارخانجات بيش از 100،000 دستگاه چرخ فاف در سال مي باشد. از سال 1374 تاکنون قدمهايي موثري جهت خود کفايي در توليد چرخ برداشته و هم اکنون اين شرکت فعاليت خود را با توليدات مختلفي تحت ليسانس شرکتهاي فاف آلمان و ژانومه ژاپن ادامه مي دهد.

 

برچسب‌ها: ساز و کارهای حرکتی موجود در ماشین دوخت, چرخ خیاطی, تحقیق کلاس نهم
کافی نت سهنديه سه شنبه بیست و هشتم مهر ۱۳۹۴ ادامه مطلب

دومین سوگواره هنرهای تجسمی :  «سرخ و سیاه به رنگ عشق» محرم94

به نام خالق زیبایی‫ها‬‬‬‬

به همت سازمان برج میلاد تهران و به مناسبت ایام ماه محرم و صفر دومین سوگواره هنرهای تجسمی با عنوان «سرخ و سیاه به رنگ عشق» در سه رشته عکاسی، پوستر و تصویرگری از ۲۶ آذر لغایت ۴ دی ۱۳۹۴ در نگارخانه میلاد برگزار می‏ نماید.
هدف از این سوگواره در دومین دوره برگزاری، ثبت جلوه‌های معنوی و حضور پرشور مردم در برگزاری آیین‫ های ایام محرم و صفر و نمایش فرهنگ غنی اسلامی ایرانی و اهمیت این ماه‫ها در فرهنگ غنی شیعه در اقصی نقاط ایران است. برگزاری نمایشگاه از اين آئين پرشكوه و دستيابي به آثار ارزشمند هنرمندان تجسمی از دیگر اهداف برگزار کننده می‏ باشد. در این راستا از همه هنرمندان و علاقمندان هنرهای تجسمی دعوت می‏ شود که با حضور در دومین سوگواره «سرخ و سیاه به رنگ عشق» ما را یاری نمایند.‬‬

شورای هنری: مجتبی خشایارفرد، ندا دادفر، مسعود زنده روح کرمانی

بخش عکاسی
در این بخش حداکثر ۵ اثر عکاسی با این محورها مد نظر شورای هنری است.

  • حضور پرشور مردم ایران اسلامی در مراسم عزاداری دهه محرم
  • ثبت آیین‫ های نذری در ایام محرم و صفر‬‬‬‬
  • برگزاری آیین‫ های روضه ‫خوانی‬‬‬‬‬‬‬‬
  • برگزاری مراسم تعزیه ‫خوانی‬‬‬‬

بخش طراحی گرافیک (پوستر)
در این بخش حداکثر ۳ اثر پوستر با این محورها مد نظر شورای هنری است.

  • طراحی پوسترهای تصویری و نوشتاری در خصوص ایثار، شهادت، آزادگی، حصر و تشنگی
  • طراحی پوسترهای تصویری و نوشتاری با استفاده از علائم و نشانه‌های محرم و صفر
  • طراحی پوستر برای مراسم آیینی همچون عاشورا مانند کتیبه ‫نویسی (معمولا در مراسم عزاداری محرم و صفر مورد استفاده قرار می‫گیرد.)‬‬‬‬

بخش تصویرگری
در این بخش حداکثر ۵ اثر تصویرگری با این محورها مد نظر شورای هنری است.

  • حماسه عاشورا
  • رشادت‌های و ایثارگری‌های این حماسه
  • معنویت و پیام عاشورا
  • تاثیر این حماسه بزرگ در زندگی امروز
  • مراسم‌های ایام سوگواری محرم و صفر ‬‬‬‬

مقررات سوگواره:

  1. برگزار کننده امیدوار است که آثار ارسالی مربوط به دو سال اخیر باشد.
  2. متقاضیان می‫ توانند در بخش‫های عکاسی و تصویرسازی حداکثر ۵ اثر و در بخش طراحی گرافیک (پوستر) حداکثر ۳ اثر خود را با رزلوشن 200Dpi  با فرمت jpeg  و مود RGB با رعایت مقررات تخصصی اعلام شده در هر بخش ارسال نمایند.‬‬‬‬‬‬
  3. شرکت برای همه آزاد و شرکت کنندگان می ‏توانند‫ با مراجعه به سایت سوگواره به نشانی www.miladfestival.ir پس از ثبت نام، آثار خود را برای شرکت در سوگواره ارسال نمائيد.‬‬
  4. شرکت‫ کنندگان می‏ بایست فایل آثار خود را تا تاریخ ۱۳ آذر ۱۳۹۴ بر اساس قوانین اعلام شده در سایت ارسال نمایند.‬‬‬‬
  5. ارسال اثر توسط هنرمندان و شرکت در سوگواره به منزله اعلام مالکیت معنوی این اثر است. در صورت اثبات خلاف این امر در هر مرحله‏ ای، عواقب حقوقی و جزایی آن به عهده شرکت کننده است.
  6. برگزار کننده حق استفاده از آثار پذیرفته شده را برای خود در کاتالوگ و پوستر سوگواره را دارد.
  7. ارسال اثر و شرکت در مسابقه به منزله پذیرش آیین ‏نامه سوگواره است. تصمیم دربارة مسایل پیش‌بینی نشده در این آیین نامه بر عهده برگزار کننده است.
  8. این سوگواره به صورت دیجیتال برگزار می‫گردد و در هر سه رشته فایل ارسالی می‫بایست به صورت دیجیتالی ارسال گردد.‬‬‬‬‬‬
  9. به کلیه پذیرفته شدگان در سوگواره گواهی شرکت و مبلغ یک میلیون ریال ورودی برای هر اثر از سوی دبیرخانه اهدا می‌گردد.

گاه‌شمار:

  1. مهلت ارسال آثار تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۳ آذرماه ۱۳۹۴
  2. انتخاب و داوری آثار سه‌شنبه و چهار‏شنبه ۱۵ و ۱۶ آذرماه ۱۳۹۴
  3. اعلام اسامی پذیرفته ‫شدگان دوشنبه ۲۲ آذرماه ۱۳۹۴‬‬
  4. برگزاری نمایشگاه ۲۶ آذرماه تا ۴ دی ۱۳۹۴ در نگارخانه میلاد
  5. افتتاحیه و اهدای جوایز پنج شنبه ۲۶ آذرماه ساعت ۱۷ در سالن نگارخانه تهران (روبروی نگارخانه میلاد)‬‬‬‬‬‬.

جوایز در هر رشته:

نفر اول: دیپلم افتخار و تندیس سوگواره و مبلغ ۳۰/۰۰۰/۰۰۰ ريال جایزه نقدی
نفر دوم: دیپلم افتخار و مبلغ ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ ريال جایزه نقدی
نفر سوم: دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ريال جایزه نقدی

برای ثبت نام اینجا را کلیک نمائید

برچسب‌ها: دومین سوگواره هنرهای تجسمی, «سرخ و سیاه به رنگ عشق»
کافی نت سهنديه سه شنبه بیست و هشتم مهر ۱۳۹۴ ادامه مطلب

معرفی کتاب اندیشه های کوانتومی مولانا

شعری از مولوی تورک

این جمعه دو تا کتاب خریدم

یکی کافکا و عکاسی ترجمه استاد بزرگوارم آقای کریم متقی که این ترم کارگاه عکاسی شش رو ان شاءالله بخوبی باهاش سپری خواهم کرد

و دیگری کتابی که به ناگاه چشمم رو گرفت

اندیشه های کوانتومی مولانا

http://92.50.2.210/database/BookImages/93/93908195.jpg

نوشته محسن فرشاد که این کتاب رو دارم به سختی صفحه به صفحه میخونم

 

ای برادر تو همان اندیشه ای                    مابقی تو استخوان و ریشه ای

گر گُلست اندیشۀ تو  گلشنی                   ور بود خاری تو هیمۀ گلخنی

گر گلابی بر سر جَیبت زنند                        ور تو چون بولی بورنت افکنند

طبله ها در پیش عطاران ببین                     جنس را با جنس خود کرده قرین

جنسها با جنسها آمیخته                           زین تجانس زینتی انگیخته 

گر در آمیزند عود و شکّرش                         برگزیند یک یک از یک دیگرش

طلبه ها بشکست و جانها ریختند                نیک و بد در همدگر آمیختند 

حق فرستاد انبیا را با ورق                          تا گزید این دانه ها را بر طبق

برچسب‌ها: معرفی کتاب اندیشه های کوانتومی مولانا
کافی نت سهنديه دوشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۴ ادامه مطلب

شناسایی و دستگیری 70 هکر توسط فتا

 

معاون امور بین الملل و حقوقی فتا ناجا از اجرای عملیات کشوری برای شناسایی هکرها خبر داد و گفت: در این راستا 70 نفر شناسایی و به دستگاه قضا معرفی شدند.

 

به گزارش ایسنا، سرهنگ حسین رمضانی در این باره گفت: برابر قانون مجازات اسلامی مستند به مواد 725 و 753 (بندهای الف، ب و ج)، هک، نفوذ و دسترسی غیرمجاز به داده‌ها و فروش نرم افزارهای آموزش هک جرم محسوب می شود و پلیس فتا نیز با هکرها ، گردانندگان تارنماهای آموزش هک ، ارائه دهندگان نرم افزارهای هک و نفوذ مقابله می کند.
 
وی افزود: در قوانین ملی اکثر کشورها، هک و مسائل مربوط به آن (آموزش ها و نرم افزارهای مربوطه) را جرم می دانند؛ امید داریم همه پلیس های سایبری دنیا برای مقابله با این حوزه، واکنشی موثر و به هنگام داشته باشند.
 
معاون امور بین الملل و حقوقی فتا ناجا تصریح کرد: بر اساس این تکلیف قانونی، پلیس فتا ناجا با مشارکت پلیس های فتای استانی از 19 مرداد تا 31 شهریور ماه به منظور شناسایی و برخورد قانونی با هکرها ، گردانندگان تارنماهای آموزش هک ، نفوذ و ارائه دهندگان نرم افزار های هک و نفوذ، عملیاتی را به مرحله اجرا گذاشت.
 
سرهنگ رمضانی گفت: پلیس فتا ناجا در این خصوص بیش از 15 هزار وب سایت را رصد کرده و در 104 مورد که جرم آن ها محرز بود، پیگیری در دستور کار پلیس قرار گرفت.
 
معاون امور بین الملل و حقوقی فتا ناجا ادامه داد: در این عملیات سراسری، بیش از 70 نفر شناسایی و با مستندات مربوطه به دستگاه قضا برای برخورد قانونی معرفی شدند.
 
وی ضمن تشکر از پشتیبانی و هماهنگی های دستگاه قضائی کشور در این عملیات در راستای ارتقای امنیت فضای سایبر اظهار کرد: موضوع هک و نفوذ همانطور که قانون به خوبی آن را جرم تلقی می کند، علاوه بر خسارت هایی در سازمان های دولتی و خصوصی، به شدت حریم خصوصی کاربران را هدف قرار می دهد که حفظ حریم خصوصی کاربران و آزادی های مشروع آن ها در فضای سایبر از اهداف اصلی این پلیس است و پلیس فتا تمام امکانات و منابع خود را جهت امن سازی فضای سایبری برای کاربران قانون مدار به کار می گیرد.
 
براساس گزارش سایت پلیس، این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه همه کاربران باید همانند فضای واقعی، خود را مکلف به رعایت حفظ حریم خصوصی افراد بدانند و پلیس را در این مسیر یاری کنند، تصریح کرد: والدین باید نظارت بیشتری بر رفتار جوانان و نوجوانان خود در حوزه استفاده از فضای سایبر داشته باشند تا آن ها بر اساس کنجکاوی هایشان جذب وب سایت های مجرمانه مانند وب سایت های آموزش هک نشوند.
برچسب‌ها: شناسایی و دستگیری 70 هکر توسط فتا
کافی نت سهنديه یکشنبه بیست و ششم مهر ۱۳۹۴ ادامه مطلب

هفته ملی شیمی

گزنون

امروز نخستین روز هفته ملی شیمی در آمریکا می‌باشد.
شعار «دانش شیمی به دنیای ما رنگ می‌بخشد»
به عنوان شعار امسال انتخاب شده است.

تصویر گاز گزنون با درجه خلوص بالا را در یک شیشه کوچک نشان می‌دهد.
این گاز عنصری است شیمیایی با علامت اختصاری Xe و با عدد اتمی ۵۴. این گاز در گروه گازهای نجیب قرار دارد.

برچسب‌ها: هفته ملی شیمی
کافی نت سهنديه یکشنبه بیست و ششم مهر ۱۳۹۴ ادامه مطلب

آگهی استخدام شرکت پتروگاز

آگهی استخدام شرکت پتروگاز

اطلاعات تماس

آدرس کارخانه : شهرضا، کیلومتر 14 جاده شهرضا به سمیرم، منطقه صنعتی پاتله
تلفن : 44057194-021

در رشته های:

برای تکمیل فرم ثبت نام اینجا را کلیک کنید

برچسب‌ها: آگهی استخدام شرکت پتروگاز
کافی نت سهنديه شنبه بیست و پنجم مهر ۱۳۹۴ ادامه مطلب