کافی نت سهندیه تبریز 34431814 | آبان ۱۳۹۴

Developer Developer Developer Developer

آخرین مطالب ارسالی

صلوات بر فاطمه زهرا پاک کننده گناهان
خرید بلیط قطار تبریز جلفا فقط از سایت زیر ممکن است
نمونه انتخاب واحد 1403 رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
استخدام مربی امور تربیتی آموزش و پرورش بهمن1402
ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران سازمان نظام روان‌شناسی
لیست رشته های شناور در کنکور کارشناسی ارشد
بهترین کافی نت ثبت نام قبول شدگان دانشگاه در تبریز

تعرفه نرخنامه کافی نت در سال 1402 تبریز
کافی نت سهندیه : مرکز مطمئن ثبت نام لاتاری در تبریز
معرفی یک کلاهبردار دیوار با معرفی شماره حساب به نام : علیرضا باباخانزاده
رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد تبریز بهمن 1400
اطلاع رسانی چهلمین روز درگذشت پدرم رحمن اکبری اسبق
WWM سوپر گلاسه کمیاب و خاص برای چاپ بی نظیرترین تصاویر
معرفی کلاهبرداران در سایت دیوار به بهانه استخدام
چند سهم خوب برای هفته دوم تیر 99
کد تخفیف فعال و جدید برای دیجی کالا
آدرس مدارس پسرانه پایه هفتم دبیرستان‌های استعدادهای درخشان (دوره اول) سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
دانلود نمونه سوالات فقه ۵ پیام نور  کد درس: 1220237
📚📘کتاب ««دارونامه پرستاری »

صلوات بر فاطمه زهرا پاک کننده گناهان

السَّلاَمُ عَلَيْكِ یا سیده نساء العالمین
  السَّلاَمُ عَلَيْكِ یا والده الحجج علی الناس اجمعین
  السَّلاَمُ عَلَيْكِ ایتها المظلومه الممنوعه حقها
اللهم صل علی امتک وابنه نبیک و زوجه وصی نبیک صلاه تزلفها فوق زلفی عبادک المکرمین من اهل السموات و اهل الارضین

سالهای 76-77 یک هفته نامه منتشر می شد به نام مهر
یک روز ایام فاطمیه یک سلام و صلوات زیبائی رو برای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها چاپ کرده بود و در ثواب خوندش نوشته بود هر کس این سلام و صلوات را بخواند خداوند به حرمت حضرت فاطمه زهرا تمام گناهانش می آمرزد چنانکه گوئی تازه متولد شده باشد.من منبع و انتسابش رو حضور ذهن ندارم

تقدیمش میکنم به اعضای کافی نت سهندیه

برچسب‌ها: صلوات بر فاطمه زهرا پاک کننده گناهان
کافی نت سهنديه جمعه بیست و دوم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

دروغی بزرگ به نام نرم افزار جم ساز رایگان کلش آف کلنز همراه با دانلود رایگان این نرم افزار

مثل پنوکیو نباشید که بهتون میگن سکه هات رو بکار برات سکه سبز میشه

ما در تبریز جم می فروشیم

دریافت جم توسط نرم افزار تولید جم

به علت در خواست های فراوان و سـوالات زیاد در این مطلب می خواهیم درباره یک نرم افزار عـجیب و غـریب که باعث سردرگمی و هیجان و تحریک دوستـان برای خـرید آن شده است صحبت کنیم و این چیزی نیست جز " نرم افزار ساخت جم کلش آف کلنز" که درادامه مطلبمی توانید این برنامه را بصورتمجانیدانلود کنید ...

 

دوستان تبلیغات این برنامه را در سایت های مختلف می بینند که بعضی ها این برنامه را هم بصورت اشانتیون همراه با همین ربات های مجانی که در سایتمان گذاشتیم به قیمت های مختلف 40 - 30 هزار تومان به فروش می رسانند ! و یا خود برنامه جم ساز را هم جداگانه با قیمت های مختلف به فروش می رسانند ...

باز هم مثل همیشه تاکید می کنیم کهبرای بازی کلش آف کلنز اصلی هک و یا کراک وجود ندارد تا چه برسه به اینکه برنامه ایی وجود داشته باشه که جم را هم افزایش دهد !پس این برنامه جم به شما اضافه نمی کند و  مثل پینوکیو ساده نباشید که روباه مکار و گربه نره گفتند اگه سکه هاتو اینجا بکاری فردا صبحش درخت سکه در میاد !

به هر حال چون مطلب های ما را افراد 11-10 ساله هم دنبال می کنند ، این مطلب را گذاشتیم تا دچار وسوسه برای خرید این برنامه نشوند .

اصلا می تونید این برنامه را بعد از تبلیغ آن در پایین صفحهبصورت رایگاندانلود کنید و امتحان کنید !

 

متن تبلیغات دروغین که برای این برنامه گمراه کننده می شود که ممکن است در سایت یا ایمیل خود ملاحظه کرده باشید


 

نرم افزار جم سازClash of Clans

اثبات کارکرد نرم افزار در قسمت پایین موجود می باشد ! 

جم ساز کلش آف کلنز+ 

 قیمت برای مدت محدود  :۲۵ هزار تومان 

 >>> بصورت مجانی از سایت www.clash-of-clans.asia در پایین صفحه دانلود کنید <<< 

هر ماه اکانت و جم کلش بفروشید و میلیونر شوید !

هدیه ما

نرم افزار جم ساز کلش

روزانه ۱۰۰۰۰ جم دریافت کنید! 

فقط با قیمت یک ربات کلش 

نرم افزار ساخت جم رارایگاندانلود کنید 

۲۵ هزار تومانبرای مدت محدود(رایگان دانلود کنید) 

بهمراه آموزش تصویری کامل به زبان فارسی 

برخی از فروشگاه های جم اینترنتی به این روش جم را میسازند 

دارای دو حالت نرم افزاری و ترفند دریافت جم رایگان 

فیلم اثبات دریافت جم توسط نرم افزار :  

دانلود فیلم

% نرم افزار بصورت تضمین میباشد

و در صورت نارضایتی مبلغ عودت خواهد شد%

 نسخه دائمی این نرم افزار در سایت اصلی سازنده با قیمت ۱۴۹٫۹۹ دلار بفروش میرسد

ما توانستیم با کرک کردن آن ،نسخه دائمرا باقیمت مناسبدر اختیار شما قرار دهیم

 

 

دانلود برنامه دروغین نرم افزار تولید جم بصورت رایگان

برچسب‌ها: دروغی بزرگ به نام نرم افزار جم ساز رایگان کلش آف ک
کافی نت سهنديه چهارشنبه بیست و هفتم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

نقاشی تحقیق هرم غذایی

برای دانلود تحقیق لطفا اینجا را کلیک کنید

 

هرم غذایی

 هرم غذايي

 

آشنايي با هرم غذايي


 

تهیه کننده: پرستو احمدي




 
(قسمت اول)
هرم غذايي يكي از ساده ترين ابزارها براي معرفي يك رژيم غذايي سالم و صحيح مي باشد. هرم غذايي همان طور كه در تصوير مي بينيد داراي 6 طبقه مي باشد كه در هر طبقه گروه هاي غذايي مختلفي قرار دارند. هر قدر از سمت قاعده (سمت پهن تر) هرم به سمت رأس يا نوك هرم نزديك تر شويم، مقدار نياز به مواد غذايي آن گروه غذايي كاهش مي يابد. اما اين به معني مهم تر بودن يك گروه غذايي نسبت به گروه ديگر نيست. يك فرد سالم بايد از تمام گروه هاي غذايي موجود در هرم استفاده كند و هيچ كدام از گروه هاي هرم قابل حذف نمي باشند. قاعده هرم‌(پايين هرم) شامل غلات است و توصيه مي كند كه انسان بايد بيش از هر گروه غذايي ديگر غذاهاي غله اي مصرف كند. گروه بعدي گروه سبزي و سپس ميوه ها هستند. گروه گوشت ها و شير از نظر مواد غذايي مثل پروتئين متراكم هستند و منابع بسيار مهمي از ويتامين ها و مواد مغذي مي باشند؛ ولي بايد تعداد واحدهاي آن محدود شود؛ زيرا اين غذاها چربي و كالري بالايي دارند.
چربي ها، روغن ها و شيريني ها فقط مثلث كوچكي را در بالاي هرم اشغال كرده اند و اين بدان معني است كه بايد آن ها را به مقدار كم مصرف كرد. اين نوع غذاها را به عنوان يك گروه اصلي غذايي معرفي نكرده اند و لذا مصرف آن ها اختياري است.
ادويه ها، قهوه و نوشابه هاي گازدار و چاي در هرم جايي ندارند؛ زيرا مواد مغذي را شامل نمي شوند؛ ولي باعث بهتر شدن طعم غذاها شده و همين طور مي توانند مانند چاي جنبه هاي مفيد غيرمغذي داشته باشند.
منظور از گروه غذايي هرم، مواد غذايي هستند كه تقريباً ارزش غذايي يكساني دارند و به همين جهت مي توان آن ها را به جاي هم استفاده نمود.
منظور از تعادل در رژيم غذايي اين است كه از تمام گروه هاي غذايي به مقدار متعادل مصرف گردد. اگر شما برخي از گروه هاي غذايي را در رژيم روزانه خود بيشتر و برخي را كمتر از حد توصيه شده مصرف كنيد، يك هرم غذايي درهم ريخته خواهيد داشت كه براي سلامتي شما مضر است.
منظور از تنوع اين است كه سعي شود از تمام مواد غذايي موجود در يك رژيم غذايي در طول روز استفاده شود. مثلاً نان، برنج يا ماكاروني در رژيم گنجانده شود يا سبزيجات با برگ سبز، سبزيجات نارنجي رنگ و ... در رژيم غذايي روزانه لحاظ گردد و ...

آشنايي با گروه هاي غذايي هرم:
 

1-گروه نان و غلات:
 

شامل انواع نان، غلات كامل (گندم، جو، جوي دوسر، ارزن)، برنج و انواع ماكاروني(لازانيا، رشته فرنگي، رشته پلويي و رشته آشي) است. مواد غذايي اين گروه بيشتر نقش تأمين انرژي بدن را بر عهده دارند. علاوه بر آن اين گروه داراي فيبر، ويتامين هاي گروه B و پروتئين نيز مي باشند.
مقدار توصيه شده از اين گروه براي يك رژيم غذايي متعادل 6 تا 11 واحد در روز مي باشد. كه هر واحد از گروه نان و غلات معادل 30 گرم از انواع نان يا نصف ليوان برنج پخته يا نصف ليوان ماكاروني مي باشد.

2-گروه سبزي ها:
 

شامل بسياري از سبزي هاي متنوع از جمله سبزي هاي سبز رنگ (مثل سبزي خوردن)، صيفي جات و سبزي هاي نشاسته اي (مثل باقلا) و ... است.
اين گروه شامل تأمين كننده ي املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن از جمله ويتامين C، پيش سازهاي ويتامين A، املاح كلسيم، منيزيم و همچنين تأمين كننده ي فيبر نيز مي باشد.
مقدار توصيه شده از اين گروه در يك رژيم غذايي متعادل 3 تا 5 واحد در روز مي باشد. هر واحد سبزي معادل يك ليوان انواع سبزيجات خام يا نصف ليوان سبزيجات پخته مي باشد.

3-گروه ميوه ها:
 

شامل انواع و اقسام ميوه هايي است كه شما با آن آشنا هستيد. اين گروه تأمين كننده ي فيبر، ويتامين C، پيش ساز ويتامين A، پتاسيم و ... است. اين گروه با اهميت است چرا كه فاقد سديم، چربي و كلسترول مي باشد. مقدار توصيه شده از اين گروه 2 تا 4 واحد در روز است. هر واحد ميوه معادل يك عدد ميوه ي متوسط (از هر نوعي) يا سه چهارم ليوان آب ميوه يا نصف ليوان ميوه هاي ريز مثل انگور يا يك چهارم ميوه هاي خشك است.

4-گروه گوشت:
 

شامل گوشت قرمز، گوشت ماكيان، ماهي، تخم مرغ و حبوبات است.
اين گروه نقش مهمي در تأمين پروتئين بدن دارند. مواد غذايي اين گروه علاوه بر پروتئين داراي آهن، روي و برخي از ويتامين ها مي باشد.
حبوبات زير گروه سبزي هاي نشاسته اي هستند. ولي چون از نظر غذايي، محتواي پروتئين و املاح شبيه گوشت هستند در اين گروه قرار مي گيرند. حبوبات از جمله مواد غذايي مفيدي هستند كه هم از نظر كربوهيدرات و هم پروتئين غني مي باشند.
ميزان توصيه شده از اين گروه 2 تا 3 واحد در روز است. هر واحد گوشت معادل 60 گرم از انواع گوشت يا نصف ليوان حبوبات خام يا يك ليوان حبوبات پخته، دو عدد تخم مرغ يا نصف ليوان از انواع مغزها مي باشد.

5-گروه لبنيات:
 

شامل شير، ماست و پنير است. بهترين منبع تأمين كننده ي كلسيم هستند و همچنين تأمين كننده ي پروتئين ويتامين B12, B2, A مي باشند.
مقدار توصيه شده از اين گروه 2 تا 3 واحد در روز است. يك واحد گروه شير معادل يك ليوان شير يا ماست يا كشك يا 45 گرم پنير مي باشد.

6-گروه متفرقه:
 

اين گروه شامل چربي ها، روغن ها و شيريني ها است. اين دسته از آن جا كه بخش بزرگي از كالري رژيم را تأمين مي كنند قابل توجه هستند؛ اما چون داراي مواد مغذي كمي مي باشند مصرف آن ها به كمترين ميزان توصيه مي شود.
اين گروه شامل كره، مارگارين، سس سالاد، روغن ها، مايونز، خامه، پنير خامه اي، سرشير، چيپس و مواد قندي مثل شكلات ها، آب نبات، شيريني كيك، نوشابه، شربت، ژله، دسر، مربا، شكر و عسل است.
دو اصل مهمي كه در برنامه غذايي روزانه بايد مورد توجه قرار داد: تنوع و تعادل مي باشد. منظور از تنوع اين است كه سعي شود از تمام مواد غذايي موجود در يك رژيم غذايي در طول روز استفاده شود. مثلاً نان، برنج يا ماكاروني در رژيم گنجانده شود يا سبزيجات با برگ سبز، سبزيجات نارنجي رنگ و ... در رژيم غذايي روزانه لحاظ گردد و ...
منظور از تعادل در رژيم غذايي اين است كه تمام گروه هاي غذايي به مقدار متعادل مصرف گردد. اگر شما برخي از گروه هاي غذايي را در رژيم روزانه ي خود بيشتر و برخي را كمتر از حد توصيه شده مصرف كنيد، يك هرم غذايي درهم ريخته خواهيد داشت كه براي سلامتي شما مضر است.
منبع: نشريه بانو، شماره 31.
برچسب‌ها: دانلود نقاشی تحقیق هرم غذایی
کافی نت سهنديه جمعه بیست و دوم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

سوپ خوشمزه کلم بروکلی

 

 

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

ابتدا پیازهای خرد شده را با یك قاشق كره آب شده مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس باقی كره را درون یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.

مواد لازم برای 2 نفر
كره آب شده : 3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده : نصف پیمانه
آرد : نصف پیمانه
آب مرغ یا آب گوشت : نصف پیمانه
كلم بروكلی ( خرد شده )‌ :‌ 50 گرم
هویج پخته ( پوره شده )‌ : یك قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی : به مقدار دلخواه
پنیر چدار : 60 گرم
نمك و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیازهای خرد شده را با یك قاشق كره آب شده مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس باقی كره را درون یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. آرد را به آن اضافه كنید و حدود 5 ـ3 دقیقه به هم بزنید. سپس آب مرغ یا گوشت را به ظرف اضافه كنید. حرارت را كم كنید و بگذارید حدود 20 دقیقه بجوشد. حالا كلم بروكلی، هویج و بعد پیاز را كه كنار گذاشته بودید، به مواد درون ظرف اضافه كنید. حدود 20 تا 25 دقیقه منتظر شوید تا سبزیجات كاملا پخته و نرم شود. نمك و فلفل را به اندازه دلخواه به آن اضافه كنید. در این حال سوپ باید كاملا غلیظ شده باشد. مواد را داخل مخلوط‌كن بریزید. خوب به هم بزنید تا حالت پوره پیدا كند، سپس دوباره به قابلمه برگردانید. حرارت را كمی زیاد كنید و پنیر چدار را به آن اضافه كنید. بگذارید تا مواد كاملا حالت یكنواخت پیدا كند. وقتی آماده شد، به اندازه دلخواه به آن جوز هندی بزنید و پس از تزئین، سرو كنید.

از آنجا كه این سوپ كالری بالایی دارد، برای كسانی كه از رژیم‌های كاهش وزن استفاده می‌كنند یا چربی خون بالا دارند، توصیه نمی‌شود.

کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد.

مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنم :

1- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به
سرطان به خصوص سرطان سینه ، معده ، روده بزرگ ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند.

2- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید ،
ویتامین A ، ویتامین C و ویتامین K می باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند.

3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک
آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان ، آلزایمر ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد.
سوپ خوشمزه کلم بروکلی2
4- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای
افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند.

5- کلسیم موجود در بروکلی ، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D نیز می باشد ، به عنوان منبع بهتری برای پوکی استخوان مطرح می شود زیرا ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می کند.

 

برچسب‌ها: طرز تهیه سوپ کلم بروکلی, سوپ, کلم بروکلی
کافی نت سهنديه یکشنبه هفدهم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

دانلود رایگان کتاب کسب درآمد از عکاسی

ایده کسب درآمد از عکاسی کردن در دو جلد کتاب زبان اصلی رو از لینک های  زیر دانلود کنین

 

The idea of making a few quid from your pictures has got to appeal to virtually every photographer. This wonderful hobby of ours isn’t the cheapest on the planet, so wouldn’t it sweeten it that little bit more if you could turn some of your pics into pounds? With that thought in mind, we came up with the A-Z of Making Money From Your Photography.

In this PDF download, we’ve packed in as many moneymaking tips as possible, covering a wide range of subjects from Assisting to Magazines. Read and act upon the advice within these pages and you could soon be making cash with your camera.

 

 

 

Resources

  1. A-Z of Making Money From Your Photography - Part One

    In this PDF download, we've packed in as many moneymaking tips as possible, covering a wide range of subjects from Assisting to Magazines.

  2. A-Z of Making Money From Your Photography - Part Two

    In this PDF download, we've packed in as many moneymaking tips as possible, covering a wide range of subjects from Assisting to Magazines.

 

برچسب‌ها: ایده کسب درآمد از عکاسی کردن
کافی نت سهنديه پنجشنبه چهاردهم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

آگهی استخدام بانک ملت - آبان 94


جدول شماره 14 روزشمار آزمون استخدامي سال 94

مرحله انجام کار تاريخ
ثبت نام اينترنتي از تاريخ 94/08/14 لغايت 94/08/22
دريافت کارت ورود به جلسه آزمون از تاريخ 94/09/10 لغايت 94/09/12
آزمون کتبي

94/09/13

 

برچسب‌ها: آگهی استخدام بانک ملت, آبان 94
کافی نت سهنديه پنجشنبه چهاردهم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

باز هم شابعه : قتل علی انصاریان در شبکه های اجتماعی صحنه از فیلم سینمایی هست

علی انصاریان در مورد پخش شدن عکس صحنه قتلش گفت: «از دیشب تماس‌های زیادی از دوستانم داشتم و آن‌ها نگران بودند. باید بگویم عکسی که در حال پخش شدن است، مربوط به آخرین صحنه فیلم کلاف است. صحنه‌ای که من و لیلا اوتادی به یک دیگر شلیک می‌کنیم و هر دو کشته می‌شویم.

 
متاسفانه شایعه پردازان تلاش نکرده‌اند یک عکس خوب بگذارند و یکی از بدترین عکس‌های مربوط به این صحنه را گذاشتند.
متن خبر دروغ:
انا الله واناعلیه راجعون
متاسفانه ساعتی قبل علی انصاریان توسط سه شرور در محله قیطریه تهران با ضربات چاقو جان باخت,,,
این ضایعه را به تمامی خانواده فوتبال تسلیت میگوییم.
 
قتل علی انصاریان
قتل علی انصاریان
قتل علی انصاریان
البته آقای انصاریان خود تهیه کننده فیلم هست و این شایعه به فیلمش کمک کرد
 
برچسب‌ها: باز هم شابعه, قتل علی انصاریان در شبکه های اجتماعی صحنه از فیلم
کافی نت سهنديه چهارشنبه سیزدهم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

الگوهاي برگرفته از حكمت اسلامي در معماري ايراني اسلامي

الگوهاي برگرفته از حكمت اسلامي در معماري ايراني اسلامي (بررسي نمونه موردي تكيه امير چخماق يزد

مقاله در نه صفحه شامل چکیده وازگان کلیدی مقدمه نتیجه گیری و منابع می باشد

قیمت این مقاله 2500تومان می باشد

 

فايل بعد از خريد و پرداخت مبلغ 2500 تومان قابل دريافت خواهد بود..
توجه ایمیل فاقد WWW می باشد

 

مبلغ مورد نظر: تومان(تذكر : لطفامبلغ را تغيير ندهيد. رقم به تومان مي باشد)
پرداخت کننده : نام و نام خانوادگي خود را كامل بنويسيد
ايميل پرداخت کننده :
موبایل پرداخت کننده :
 

 

 

 

برچسب‌ها: مقاله معماری الگوهاي برگرفته از حكمت اسلامي در معم
کافی نت سهنديه دوشنبه یازدهم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

پاورپوینت و تحقیق بسیار عالی کلاس هشتم: چرا لایه اوزون سوراخ شده است

کافی نت سهندیه تبریز تقدیم میکند
تحقیق کلاس هشتم
لایه اوزون
چرا لایه اوزون سوراخ شده است

 

پیش‌بینی ناسا از ضخامت ازون استراتوسفری (اگر سی‌اف‌سی‌ها ممنوع نشده‌بودند).
آبی پر رنگ: ۰ دابسون
آبی کم‌رنگ: ۱۰۰ دابسون
نیلی: ۲۰۰ دابسون
سبز: ۳۰۰ دابسون
زرد:۴۰۰ دابسون
قرمز: ۵۰۰ دابسون
زرشکی: ۶۰۰ دابسون

 

برای دانلود پاورپوینت به تنهایی اینجا را کلیک کنید

برای دانلود تحقیق چرا لایه اوزون سوراخ شده است اینجا را کلیک کنید ( توجه رمز دانلود کلمه سهند می باشد)

برچسب‌ها: پاورپوینت و تحقیق بسیار عالی کلاس هشتم, چرا لایه اوزون سوراخ شده است
کافی نت سهنديه شنبه نهم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب

Tabriz köftesi آشپزی و دستور پخت کوفته تبریزی

http://www.tishineh.com/tour/Pictures/Item/192/5835.jpg

بین غذاهای سنتی،‌ کوفته تبریزی یکی از معروفترین غذاها و البته تنها غذایی است که با حداقل تغییر در شیوه پخت، تقریبا در تمام خانواده‌های تبریزی به یک روش آماده و طبخ می‌شود. مواد لازم، روش پخت و فوتهای کوزه‌گری (یا بهتر است بگوییم کوفته‌گری) برای آماده کردن این غذا را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای ۴-۶ نفر:
گوشت مغز ران بدون چربی: ۴۵۰ گرم
لپه: ۲۵۰ گرم
تره–مرزه: ۲۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان: ۱۰۰ گرم
برنج: ۱ پیمانه
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد متوسط
نمک، فلفل، زرد چوبه: به مقدار لازم
 
مواد لازم برای داخل کوفته:
تخم مرغ آب‌پز سفت: به تعداد کوفته‌ها
آلو خورشی خیس خورده: به تعداد کوفته‌ها
پیاز داغ: ۱ استکان
زرشک خیس خورده: ۱ استکان
مغز گردو: ۱ استکان
 
مواد لازم برای تهیه سس کوفته:
گوجه فرنگی: ۳ – ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد متوسط
آب مرغ: ۱ لیوان
زعفران دم کرده: ۱ استکان
نمک، فلفل، زرد چوبه: به مقدار لازم
آلو خورشی خیس خورده: مقدار لازم
 
طرز تهیه:
برنج و لپه را جداگانه از شب قبل خیس کنید. آب لپه را خالی کنید، یک عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و همراه لپه با مقدار مناسبی آب، بدون نمک به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم با درب باز، بپزید تا سیب زمینی کاملا بپزد و لپه تقریبا پخته شود و بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.
برنج را با دو لیوان آب، بدون نمک و با درب باز روی حرارت قرار دهید تا آب آن تقریبا کشید شود، سپس برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
گوشت را دو تا سه بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود.
لپه و سیب زمینی را همراه با هم دو بار چرخ کنید.
سینه مرغ را به صورت خام، چرخ کنید.
۲ عدد پیاز را چرخ کنید و آب آن را بگیرید.
تره و مرزه را بعد از پاک کردن و شستن داخل آبکش بگذارید تا آب آن کاملا چیده شود. بعد کاملا ریز خرد کنید (ساطوری کنید)
در کاسه جاداری، ابتدا گوشت را بریزید و مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید، بعد پیاز چرخ شده و آب گرفته را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حدی که پیاز کاملا به خورد گوشت برود. بعد به ترتیب: نیمی از مخلوط لپه و سیب زمینی، نیمی از برنج، نیمی از مرغ و نیمی از سبزی خرد شده را اضافه کنید و کمی زردچوبه روی مواد بپاشید و مخلوط را ورز دهید تا کاملا باهم مخلوط شوند.
وقتی مواد کاملا مخلوط شدند بقیه مخلوط لپه و سیب زمینی، برنج، مرغ چرخ شده و سبزی را اضافه کنید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه مایه کوفته را کاملا ورز دهید تا انسجام لازم را پیدا کند.
هنگام ورز دادن مایه کوفته دقت کنید که مایه را یکدست و از یک سمت ورز دهید (چنگ زدن بیش از حد و له کردن مواد باعث می‌شود مواد از هم باز شوند).
بعد از ورز دادن مواد، بگذارید مواد به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال بماند.
 
در این فاصله سس کوفته را آماده کنید:
در قابلمه بزرگ و جاداری مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کمی گرم شود. پیاز را خرد کنید و با کمی زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود. گوجه را پوره کنید و بعد از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل به آن بزنید. حرارت را بالا ببرید تا آب گوجه کشیده شود (در این مرحله ۱ لیوان آب مرغ را همراه با ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید). حرارت همچنان بالا باشد تا آب سس بجوشد، بعد زعفران را به سس اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا سس غلیظ شود.
مایه کوفته را از یخچال خارج کنید و بعد از اطمینان از انسجام آن، به اندازه یک پرتقال متوسط از مایه کوفته بردارید و کمی در دست فشار دهید تا اگر آب اضافی دارد گرفته شود، کوفته را به شکل پرتقال در آورید و با انگشت وسط آن را به سمت پائین فشار دهید و کمی انگشتتان را بچرخانید تا حفره ایجاد شده کمی باز‌تر شود، یک عدد تخم مرغ آب پز سفت، مقداری زرشک خیس خورده، یک عدد آلو خورشی خیس خورده و مقداری مغز گردو را وسط کوفته قرار دهید، دوباره مقداری از مایه کوفته را روی حفره ایجاد شده قرار دهید و کوفته را با دست به صورت کروی در آورید و به آرامی میان دستان خود فشار دهید تا کاملا محکم شود (این کار باعث می‌شود که کوفته از هر نوعی که باشد، هنگام طبخ از هم باز نشود)
 
برای تهیه کوفته در اندازه بزرگ‌تر می‌توانید از یک کاسه در سایز مورد نظر، کمک بگیرید. به این ترتیب که کف کاسه را کمی مرطوب کنید و نیمی از مقدار مورد نظر از مایه کوفته را روی آن پهن کنید، مواد میانی را روی مایه پهن شده قرار دهید و نیمه دوم مایه را روی مواد بگذارید. کف یک دست را روی مواد قرار دهید و با دست دیگر کاسه را برگردانید. مایه کوفته به راحتی کف دست شما قرار می‌گیرد. بعد هر دو قسمت مایه کوفته را روی هم محکم کنیدو کوفته را به صورت کروی در آورید.
 
تمام کوفته‌ها را به هر روشی که مایل بودید پر کنید. می‌توانید تعدای کوفته را در سایز کوچک‌تر و بدون مواد میانی برای بچه‌ها، در نظر بگیرید.
 
درب قابلمه سس را بردارید و حرارت را کمی بالا ببرید تا سس کاملا بجوشد. بعد کوفته‌ها را با حداقل یک سانت فاصله از هم داخل سس در حال جوش قرار دهید و با قاشق مقداری از سس را روی کوفته‌ها بریزید. چند بار این کار را تکرار کنید تا مقداری از سس روی سطح کوفته‌ها بماند.
 
مقداری فلفل سیاه را روی کوفته‌ها بپاشید، درب قابلمه را بگذارید و حرارت زیر قابلمه را بسیار ملایم کنید.
تقریبا ۱ ساعت برای طبخ کامل کوفته‌ها زمان لازم است. طی این مدت چند بار به کوفته‌ها سر بزنید تا از اندازه بودن آب آن مطمئن شوید و نیز هر بار چند قاشق از سس کوفته روی کوفته‌ها بریزید تا علاوه بر خوشرنگ شدن روی کوفته‌ها، از خشک شدن آن‌ها نیز جلوگیری شود. بعد کوفته‌ها را در ظرف مناسب بچینید و همراه با نان سرو کنید.
 
نکته:
* وقتی قرار باشد کوفته به صورت مجلسی تهیه شود، معمولا تمام مواد را به صورت یک یا دو کوفته بزرگ در می‌آورند و داخل کوفته‌ها را بسته به تعداد نفرات با تخم مرغ آب پز و سایر مواد پر می‌کنند.
* برخی برای حصول اطمینان از باز نشدن کوفته، آن‌ها را جداگانه و محکم لای یک دستمال توری نازک و البته تمیز و بهداشتی قرار می‌دهند و داخل سس می‌گذارند.
* انواعی دیگر از کوفته تبریزی (با همین روش طبخ ولی اندکی تغییر در روش سرو) تهیه می‌شود که به اسامی دیگری شهرت دارند. از جمله کوفته شاخدار یا کوفته مرغ (تویوخ کوفتسی) کوفته معلا (آرباب کوفتسی) و...
* دلیل اینکه چند بار تاکید شده است که کل مواد را بدون نمک آماده کنید این است که اندازه نمک از دستتان خارج نشود و کوفته بی‌نمک یا شور نشود. بهتر است تمام مواد را بی‌نمک آماده کنید و هنگام ورز دادن کوفته نمک را اضافه کنید. برای این مقدار مواد به طور متعادل ۲ قاشق غذا خوری نمک کافی است. (مقدار ذکر شده هم برای مایه کوفته است و هم برای سس کوفته)
* گوشتی که برای کوفته تبریزی استفاده می‌کنید بهتر است مخلوطی از گوشت مغز ران گوسفند و فیله گوساله باشد. چربی و گرمی گوشت گوسفند و سردی و یکدستی گوشت گوساله باعث می‌شود که کوفته هم خشک نشود و هم طعم بهتری داشته باشد. فقط دقت کنید که گوشت خیلی هم چرب نباشد.
* بهتر است نسبت تره و مرزه به حدی باشد که مزه تره غالب باشد یعنی حدود ۷۰٪ تره و ۳۰٪ مرزه.
* کوفته به خودی خود دیر هضم و سنگین است و ممکن است برای معده‌های حساس ایجاد ناراحتی کند، می‌توانید برای کم کردن سنگینی کوفته، برای افراد حساس و یا کودکان، تخم مرغ داخل آن را حذف کنید.
* به جای این مقدار گوجه فرنگی برای تهیه سس کوفته تبریزی، می‌توانید از ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در این صورت مقدار نمک داخل کوفته را کمتر در نظر بگیرید و نمک داخل سس را کاملا حذف کنید.
 
چند دلیل رایج که باعث باز شدن (وا رفتن) کوفته می‌شود:
* متعادل نبودن نسبت مواد اولیه، پختن کامل لپه، مقدار لپه بیش از حد، چرب بودن بیش از حد گوشت، درست ورز ندادن مایه کوفته، کم بودن مایع سس و پائین بودن دمای سس هنگامی که کوفته‌ها را به سس اضافه می‌کنید.
 
فوت مهم کوفته‌گری!
استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث می‌شود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد! توجه داشته باشید که سیب زمینی را حتما همراه لپه چرخ کنید. اگر سیب زمینی به تنهایی چرخ شود حالت کشدار پیدا می‌کند که باعث به هم خوردن انسجام و چسبندگی مواد می‌شود.
برای اینکه مواد براحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره‌های چرخ نچسبند نیز قبل از چرخ کردن آن‌ها کمی فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید

غذا خوری و رستوران های ارائه کننده کوفته تبریزی برای آگهی خود در این محل با کافی نت سهندیه تماس بگیرید

برچسب‌ها: Tabriz köftesi آشپزی و دستور پخت کوفته تبریزی
کافی نت سهنديه دوشنبه چهارم آبان ۱۳۹۴ ادامه مطلب