آخرین مطالب ارسالی




















به نام خدا
1- ماهيت شغل ( job nature ) : آجيلي
- افراد در اين شغل چه كارهايي انجام مي دهند . ( تعريف شغل) فرآوري خشكبار و فروش آن
- چه ابزارها و و وسايلي براي انجام كار مورد نياز است: اجاق – شوركن – غربال – ترازو
- سيستم نظارت بر انجام كار چگونه انجام مي شود؟ ( نظارت مستقيم ، غير مستقيم ، خودنظارتي ) خود نظارتي
2- محيط كار ( job environment )
- فضاي فيزيكي شغل توصيف شود : سنگين
- ساعات كار : تمام وقت
- خطرات احتمالي آسيب ديدگي در كار : ديسك كمر
- ثابت بودن يا نياز به تحرك و جابجايي در شغل : ثابت بودن
- ساكت بودن محيط شغلي يا پر سر و صدا بودن محيط: ساكت بودن
- سر و كار با ديگران است يا با وسايل و ابزار : با ديگران
3- مدارك تحصيلي و آموزش هاي لازم براي شروع اين شغل چيست؟ تجربه كار
- حداقل مدرك تحصيلي و رشته تحصيلي مرتبط : همه مقاطع و رشته هاي تحصيلي
- مدت زمان دوره آموزشي براي آماده شدن در شغل : 10 سال
- نوع آموزش لازم : آموزش اين كار حضوري است.
4- چه چيزي باعث شده است اين شغل مختص منطقه شما باشد؟ چون در منطقه ما وسايل خشكبار زياد است.
5- گزينه هاي استخدامي شغل چيست؟ این شغل در چه سازمانها ، موسسات ویا شرکت هایی اعم از خصوصی و دولتی کاربرد دارد؟ ميتوان شاگرد استخدام كرد كاربرد شركتي ندارد.
6- چشم انداز آینده این شغل چگونه است؟ يكنواخت
7- حقوق و مزایای این شغل چگونه است ؟ حقوق ماهانه است یا هفتگی؟ تسهیلات و مزایای شغل مانند تسهیلات خرید مسکن ، خودرو ، عیدی و پاداش ، بن چقدر است یا... ؟ در آمد از محل سود ناشي از فروش محصولات مي باشد.
8- توانایی ها و مهارتهای لازم برای انجام این شغل چیست؟
- توانايي هنري: بسته بندي آجيل چهارشنبه سوري
- توانايي رياضي : براي حساب كردن
- توانايي ارتباطي : برقراري ارتباط مناسب با مشتري
9- کدامیک از شخصیت های زیر در این شغل موفق تر است؟
- شخصیت اجتماعی : افرادی که روابط عمومی بالایی دارند و از بودن در محیطهای اجتماعی و کمک کردن به دیگران لذت می برند
10- ارزش هاي لازم براي انجام اين شغل چيست؟
- آزادی عمل : اختیار کار در دست خود فرد بوده و کسی نیست به وی امر و نهی کند
برچسبها: