بشکن ببین چه پرخاصیته

Developer Developer Developer Developer

آخرین مطالب ارسالی

صلوات بر فاطمه زهرا پاک کننده گناهان
خرید بلیط قطار تبریز جلفا فقط از سایت زیر ممکن است
نمونه انتخاب واحد 1403 رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
استخدام مربی امور تربیتی آموزش و پرورش بهمن1402
ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران سازمان نظام روان‌شناسی
لیست رشته های شناور در کنکور کارشناسی ارشد
بهترین کافی نت ثبت نام قبول شدگان دانشگاه در تبریز

تعرفه نرخنامه کافی نت در سال 1402 تبریز
کافی نت سهندیه : مرکز مطمئن ثبت نام لاتاری در تبریز
معرفی یک کلاهبردار دیوار با معرفی شماره حساب به نام : علیرضا باباخانزاده
رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد تبریز بهمن 1400
اطلاع رسانی چهلمین روز درگذشت پدرم رحمن اکبری اسبق
WWM سوپر گلاسه کمیاب و خاص برای چاپ بی نظیرترین تصاویر
معرفی کلاهبرداران در سایت دیوار به بهانه استخدام
چند سهم خوب برای هفته دوم تیر 99
کد تخفیف فعال و جدید برای دیجی کالا
آدرس مدارس پسرانه پایه هفتم دبیرستان‌های استعدادهای درخشان (دوره اول) سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
دانلود نمونه سوالات فقه ۵ پیام نور  کد درس: 1220237
📚📘کتاب ««دارونامه پرستاری »

بشکن ببین چه پرخاصیته

یکی از ادویه هایی که روزانه در غذاهای مختلف از آن استفاده میکنیم فلفل است ولی در عین حالی که پرکاربرد است اما کمتر آن را می شناسیم.
  فلفل در دو نوع قرمز و سیاه در هر مغازه ای وجود دارد و می توانید آن را تهیه کنید اما انتخاب از میان این دو شاید کار سختی باشد. فلفل قرمز خواص بسیار زیادی دارد و مطالب گسترده ای نیز در مورد آن وجود دارد اما فلفل سیه به نوعی مظلوم واقع شده است و در این مطلب قصد داریم با تعدادی از خواص آن بیشتر اشنا شویم:

*فلفل سیاه فعالیت مجاری گوارشی را تقویت می‌کند و علاوه بر بهبود فرآیند هضم غذا، تحریک کننده ترشحات بزاقی است. این ادویه هم چنین در بهبود عملکرد معده نقش مفیدی دارد.

*این فلفل دارای خواص درمانی عصبی است و برای آرامش و  مسکن دردهای عصبی می توان از آن استفاده کرد. همچنین دردهای ناشی از دندان درد و کرم خوردگی را نیز درمان می کند.


*فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک می‌کند و پیامی ‌به معده می‌فرستد که باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا می‌شود. وجود اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئین‌ها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است.

*ترکیب تند موجود در فلفل سیاه به نام پیپرین از طریق مهار تشکیل سلولهای چربی جدید باعث پیشگیری از تجمع چربی و چاقی می‌شود و به شما کمک می کند تا از شر چربی های اضافی خلاص شوید.


*فلفل سیاه هم چنین خواص آنتی‌اکسیدانی فوق العاده‌ای دارد. این ادویه تاثیر فوق‌العاده‌ای برای مقابله با رشد باکتری‌های مضر بویژه در روده دارد.

*یکی دیگر از خواص فلفل بادشکن بودن آن است و می توانید از ان در کنارحبوبات استفاده کنید تا باد کمتری در معده شما جمع شود. همچنین فلفل از ترش کردن بعد از پرخوری جلوگیری می کند. برچسب‌ها: بشکن ببین چه پرخاصیته
کافی نت سهنديه سه شنبه هجدهم مهر ۱۳۹۱ ادامه مطلب