تهیه مرغ شکم پر مجلسي

Developer Developer Developer Developer

آخرین مطالب ارسالی

صلوات بر فاطمه زهرا پاک کننده گناهان
خرید بلیط قطار تبریز جلفا فقط از سایت زیر ممکن است
نمونه انتخاب واحد 1403 رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
استخدام مربی امور تربیتی آموزش و پرورش بهمن1402
ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران سازمان نظام روان‌شناسی
لیست رشته های شناور در کنکور کارشناسی ارشد
بهترین کافی نت ثبت نام قبول شدگان دانشگاه در تبریز

تعرفه نرخنامه کافی نت در سال 1402 تبریز
کافی نت سهندیه : مرکز مطمئن ثبت نام لاتاری در تبریز
معرفی یک کلاهبردار دیوار با معرفی شماره حساب به نام : علیرضا باباخانزاده
رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد تبریز بهمن 1400
اطلاع رسانی چهلمین روز درگذشت پدرم رحمن اکبری اسبق
WWM سوپر گلاسه کمیاب و خاص برای چاپ بی نظیرترین تصاویر
معرفی کلاهبرداران در سایت دیوار به بهانه استخدام
چند سهم خوب برای هفته دوم تیر 99
کد تخفیف فعال و جدید برای دیجی کالا
آدرس مدارس پسرانه پایه هفتم دبیرستان‌های استعدادهای درخشان (دوره اول) سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
دانلود نمونه سوالات فقه ۵ پیام نور  کد درس: 1220237
📚📘کتاب ««دارونامه پرستاری »

تهیه مرغ شکم پر مجلسي

فکر کنم خيلي از خانوما هستن که دوست دارن واسه مناسبتا و مهمونياي خاص يه غذاي شيک و مجلسي درست کنن تا سفره اي رنگي داشته باشن. براي چنين مهمونيايي زرشک پلو با مرغ مجلسي و ته چين مرغ انتخاباي خيلي خوبي هستن. اما پيشنهاد امروز من به شما مرغ شکم پر مجلسي که هم خيلي خوشمزست هم آسونه.

طرز تهيه مرغ شکم پر

مواد لازم:

مرغ پوست کنده 1 عدد کامل

سبزي مخصوص

پياز 3 عدد متوسط

گردو 8 قاشق غذاخوري سرپر

رب انار 2 قاشق غذاخوري

رب گوجه 5 قاشق غذاخوري

نعنا خشک 1 قاشق غذاخوري

کشمش 2 تا 3 قاشق غذاخوري

نمک ، فلفل و زردچوبه و آبليمو به مقدار لازم

زرشک در صورت تمايل 1 قاشق غذاخوري

جعفري 1 دسته

چوچاق 1 دسته

نعنا 1/2 دسته

پونه چند برگ براي عطر بهتر

دستور پخت و آماده سازي

بعد از اينکه سبزي هارو شستين و خشک شد اونها رو با هم مخلوط کنيد و ساتوري کنيد. بعد از آماده کردن سبزي ها، 3 عدد پياز رو رنده ي درشت بزنين و به همراه سبزي و 1.5 ليوان آب و کمي نمک بذارين روي حرارت تا بپزه و آبش خشک بشه. کم کم که سبزي و پياز آماده ميشن عطر خوش سبزي هام فضاي خونه رو پر ميکنه.

تا زماني که سبزي و پياز آماده بشه بهتره شما به بقيه ي کارا برسين. اول از همه قابلمه اي رو که ميخواين انتخاب کنيد و کمي روغن داخلش بريزين و بذارين تا کمي داغ شه. مرغ رو نمک و زردچوبه بزنين و داخل روغن کمي سرخش کنيد تا همه طرفش طلايي بشه.

وقتي که سرخ کردن مرغ تموم شد اونو از قابلمه بيرون بيارين و از همون روغن براي تفت دادن 3 قاشق غذاخوري رب استفاده کنيد تا سس مرغ رو آماده کنيد. نمک ، فلفل و آبليمو رو هم طبق سليقه بهش اضافه کنيد و 2 ليوان آب بريزين داخلش و بذارين تا به جوش بياد و بعد از جوش اومدن حرارت رو کم کنيد تا مرغ رو آماده کنيد و داخلش بذارين.

وقتي آب سبزي و پياز کاملا خشک شد کمي روغن اضافه کنيد و اونارو به اندازه ي 5 دقيقه با حرارت کم تفت بدين و رب انار و 2 قاشق غذاخوري باقي مانده ي رب گوجه رو به مواد اضافه کنين و قشنگ هم بزنين تا مخلوط شه. اگه رب انارتون شيرين يا ملسه به اندازه ي 1 قاشق آب نارنج يا آبليمو اضافه کنيد تا موادتون کمي ترش مزه بشه.

سپس کشمش، گردو و در صورت تمايل زرشک رو اضافه کنيد و مواد رو هم بزنيد تا کمي تفت بخوره. نمک و فلفل رو هم اضافه کنيد. داخل شکم مرغ رو کمي نمک بزنين و از اين مواد داخل شکمش بريزين و کمي فشار بدين تا کامل پر بشه. به کمک نخ و سوزن شکم مرغ رو بدوزين تا موقع پختنش مواد بيرون نيان.

به اندازه ي 2 قاشق غذاخوري از مواد رو هم داخل سسي که آماده کرده بودين بريزين تا مرغ خوش طعم تر بشه. بهتره مرغ رو از پهلو داخل قابلمه بذارين تا فرم بهتري داشته باشه يا اگه به شکم ميذارين حتما پاهاي مرغ رو ببندين تا بد فرم نمونه. بعد از اينکه توي قابلمه گذاشتين چند قاشق از سس رو روي مرغ بريزين و درشو ببندين تا بپزه. حتما در حين پخت چند بار اين کار رو تکرار کنيد تا همه ي قسمتاي مرغ طعم بگيره.

برچسب‌ها: تهیه مرغ شکم پر مجلسي
کافی نت سهنديه شنبه بیست و دوم اسفند ۱۳۹۴ ادامه مطلب